Binnensportlocaties, zoals sportscholen en zwembaden, gaan weer open onder voorwaarden

Beste leden en ouders/ verzorgers van onze leden,

U heeft het vast en zeker gehoord of gelezen, als het aantal nieuwe IC- en ziekenhuisopnames op 17 mei verder blijft dalen, gaan de aangekondigde versoepelingen door!

Dat betekent ook goed en positief nieuws voor een deel van onze lesgroepen, dan mag er vanaf 19 mei weer binnen gesport worden onder bepaalde voorwaarden;

Binnensportlocaties, zoals sportscholen en zwembaden, gaan weer open onder voorwaarden. Er is een maximum van 30 personen per ruimte en iedereen houdt 1,5 meter afstand. Er wordt individueel of met maximaal 2 personen en een trainer op 1,5 meter afstand gesport. Grotere groepslessen zijn niet toegestaan, tenzij het gaat om kinderen en jongeren tot en met 17 jaar. Wedstrijden en publiek zijn ook niet toegestaan. Kleedkamers zijn gesloten, behalve in zwembaden. (Bron; website Rijksoverheid)

De groepslessen voor de kinderen vanaf de basisschool mogen hiermee weer in de zaal opgestart worden.

Tevens leuk te vermelden, op donderdag 20 mei starten we met een nieuwe groep enthousiaste kleuters die volop aan de slag gaan voor het behalen van hun Nijntje Beweegdiploma 2!

Helaas moeten we nog even geduld hebben met het starten van de Peutergym/ ouder-kind gym, we zijn hiervoor nog in afwachting wat het KNGU hierin adviseert.

Voor de volwassengroepen is buitensporten met maximaal 30 personen weer toegestaan, ook deze groepen kunnen weer samen van start!

Er is nog meer positief verenigingsnieuws; de jeugdsponsoractie van Poiesz supermarkt heeft voor K&V een prachtig bedrag van €924,- opgeleverd! Van dit mooie bedrag hebben we nieuwe freerunningmaterialen aangeschaft die we in week 21 zullen ontvangen!

Normaliter bent u gewend dat we onze jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV) organiseren in mei, echter hebben we door Corona besloten de ALV over de zomer te tillen. We hebben hiervoor alvast een datum geprikt: dinsdag 14 september 2021. U ontvangt direct na de zomervakantie de officiële uitnodiging hiervoor.

We zijn als bestuur ontzettend blij dat we een groot deel van onze leden weer lekker kunnen laten sporten! Hierdoor zijn we tevens op zoek naar enthousiaste leden en/of ouders/verzorgers die ons willen meehelpen de communicatie in de groepen te verspreiden (bijvoorbeeld update van coronaregels, wijziging in de lestijd, communicatie bij bijzonderheden)

Alleen samen kunnen we het behoud van deze mooie vereniging garanderen, dus wie komt ons helpen?!

 

We zien uw reactie graag tegemoet!

 

Namens het bestuur,

Met vriendelijke groet,

Janneke Holthuis

Secretaris Gymnastiek Vereniging K&V Norg