Gymnastiekvereniging Kracht & Vriendschap doet mee aan de Rabo ClubSupport. Jouw stem is geld waard!

Rabobank Noordenveld West Groningen draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo ClubSupport, speciaal voor verenigingen en stichtingen.

Ook onze gymnastiekvereniging doet mee aan de Rabo ClubSupport!

Stemmen

Van maandag 5 t/m 24 oktober 2020 mogen alle leden van Rabobank Noordenveld West Groningen vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Ze ontvangen daarvoor een persoonlijke uitnodiging per post of mail om hun stemmen via de Rabobankieren app uit te brengen. Dit gaat op een beveiligde manier.

Elke stem is geld waard!

De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag te delen door het totaalaantal uitgebrachte stemmen.

Dus onze vereniging ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan iedereen die lid is van de Rabobank Noordenveld West Groningen!

Het is voor ons belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor onze activiteiten en aanschaf materialen. Het zou fantastisch zijn als jij, jouw familie en je vrienden stemmen geven aan Kracht & Vriendschap tijdens de Rabo ClubSupport!

Kijk voor meer info over de Rabo ClubSupport en om te stemmen op;

Alvast bedankt voor jullie en jouw steun!

Namens alle leden, bestuur en leiding van gymnastiekvereniging Kracht & Vriendschap Norg