Jeugd Sponcer Actie 2021

de Poiesz Sponsor Actie welke vorige week is gestart en waar we ook uw/ jullie aandacht voor willen vragen;

Helpt u mee onze club opnieuw te sponsoren door de gespaarde muntjes in de koker van K&V te gooien!!

JEUGD SPONSOR ACTIE 2021!

In het Noorden zijn we niet alleen ‘supergoeie’ schaatsers. We kunnen ook trots zijn op ‘onze’ prestaties in paardrijden, crossen, turnen, judoën, hockeyen, kaatsen en musiceren. En als we even niet de beste zijn..? Nou, dan beleven we altijd nog heel veel plezier in wat we doen. Want muziek, sport en cultuur verbindt, verbroedert en vermaakt. Daarom juist nu superbelangrijk om te steunen via de Jeugd Sponsor Actie.

De 16e Jeugd Sponsor Actie die loopt van 15 februari tot en met 11 april 2021. Zo steun je de clubs en verenigingen:

Van maandag 15 februari tot en met zondag 11 april a.s. krijgt je naast euro’s voordeel 1 Jeugd Sponsor Munt bij elke € 10,- aan boodschappen (exclusief statiegeld). Ook zijn er talloze extra aanbiedingen waarbij je nog veel meer Jeugd Sponsor Munten ontvangt. Pak dit voordeel en steun tegelijkertijd bfd jouw club of vereniging met Sponsormunten door ze in hun koker te stoppen. Want juist nu hebben ze uw steun hard nodig!

Let op: Spaar de Jeugd Sponsormunten niet thuis of bij de club op. Maar stop ze direct na ontvangst in de koker van de club of vereniging die u steunt. Dit als voorzorgsmaatregel vanwege de huidige situatie.

Namens het bestuur,

Met vriendelijke groet,