Lessen gymnastiekvereniging K&V weer van start! Maar wel in aangepaste vorm.

Naar aanleiding van de versoepeling van de maatregelen rondom het Coronavirus is K&V weer gestart met de lessen in de buitenlucht voor de jeugdleden en volwassenen. Vanaf donderdag 14 mei a.s. worden voor alle jeugdleden t/m 18 jaar de lessen Sport- en Spelgym gegeven door onze trainers Silvan Linnemans en Mirjan Visser tot de zomervakantie. En ook Afien Baving is gelukkig weer gestart met haar lessen voor volwassenen op de maandag en dinsdag.
Alle lessen zijn ook gratis toegankelijk voor niet-leden zodat zo veel mogelijk kinderen en volwassenen de gelegenheid krijgen en hebben om weer te gaan sporten!

Lestijden Sport- en Spelgym op het Omniveld bij OBS De Hekakker:
Donderdag 14.45 – 15.45 uur: lesgroep 1
Donderdag 16.00 – 17.00 uur: lesgroep 2
Donderdag 17.15 – 18.15 uur: lesgroep 3
Donderdag 18.30 – 19.30 uur: lesgroep 4

Lestijden volwassenen:
Maandagochtend lessen op de Brinkhofweide:
09:00 tot 10:00 uur, Keep Fit
10:15 tot 11:15 uur, Pilates
Maandagavond lessen op het schoolplein:
19:15 tot 20:15 uur, Steps
20:30 tot 21:30 uur, Circuittraining
Dinsdagochtend, vertrek vanaf de Brinkhof:
09:00 tot 10:15 uur, Sportief Wandelen

We hebben steeds 15 minuten tijd ingeruimd tussen de groepen zodat iedereen de gelegenheid heeft om te komen en te vertrekken zonder dat de groepen elkaar tegenkomen. Voor het halen en brengen van de kinderen is er een route opgesteld waarvan we met klem vragen deze ook te volgen.
De lessen gaan door als het droog is. De temperatuur hebben we niet in de hand, dus zorg ervoor dat je warm genoeg gekleed bent om te sporten in de buitenlucht. Bij regen laten de trainers in de app weten dat de les vervalt. Onze leden mogen niet in de gymzaal komen. Daarom moet iedereen zich van te voren aanmelden zodat we weten hoeveel materialen de trainers klaar moeten zetten en wie er aanwezig zijn.  Na afloop van de les worden de gebruikte spullen schoongemaakt. K&V zorgt voor desinfectiemateriaal. Alle maatregelen die we verder hebben genomen, zijn opgesteld in een protocol voor de jeugd en volwassenen.
Wilt u/jullie meedoen? Van harte welkom tijdens een van de lessen. Meld je wel even aan via info@kv-norg.nl met vermelding van voorkeur les, dag (voor de jeugd ook leeftijd) en tijdstip zodat de trainers weten op wie ze mogen rekenen. Graag ook mobiele nummer doorgeven voor de Whatsappgroepen. We sturen dan ook het protocol toe.