Nieuwe corona maatregelen vanaf 29 november 2021

Beste leden, ouders en verzorgers van onze leden,

Afgelopen vrijdag heeft u wellicht de persconferentie van demissionair premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge gezien of gehoord en de conclusie dat het niet goed gaat met het dagelijkse aantal positieve Corona besmettingen.

Helaas zien we deze besmettingen in onze eigen omgeving ook sterk toenemen, met name op de basisschool in Norg en op basisscholen in de omliggende dorpen.

Verschillende groepen van de Hekakker zitten thuis in quarantaine en OPON (Openbaar Primair Onderwijs Noordenveld) adviseert alle basisscholen om alle klassen zoveel mogelijk gescheiden van andere klassen te houden.

Dit laatste maakt dat we gisteravond als bestuur een online vergadering hebben belegd en hierin, samen met de jeugdtrainers, hebben besloten om alle jeugdtrainingen tot aan de naderende kerstvakantie stil te leggen, gezien hier kinderen vanuit verschillende klassen en scholen komen.

Tevens hebben we gesproken over de lessen van volwassenen. Afgelopen week hebben de Vijversburg en de Grave al besloten alle activiteiten t/m 4 december te annuleren.

Voor het overige lesaanbod voor de volwassenen kunnen we noemen dat de lessen die overdag plaatsvinden gewoon hun doorgang kunnen vinden, de lessen na 17:00 u worden door Afien in digitale (online) vormgegeven.

Als bestuur en trainers vinden we het erg jammer dit besluit te moeten nemen, echter is de gezondheid van een ieder in deze bijzondere tijd het allerbelangrijkste en nemen we geen enkel risico.

We hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en hopelijk kunnen we in het nieuwe jaar alle lessen voor jong en oud weer hervatten!

Blijf allen gezond, pas goed op uzelf en op elkaar!

Namens het bestuur,

Met vriendelijke groet,