Nieuwe maatregelen voor de sport vanaf 6 nov 2021

Beste leden, ouders en verzorgers van onze leden,

U heeft het vast en zeker in de media gelezen en/of gehoord, voor alle binnensporten geldt vanaf 6 november het tonen van een Corona Toegangs Bewijs (CTB) voor alle leden van 18 jr en ouder.

Tevens geldt het controleren van het CTB ook voor begeleidende/ deelnemende ouders die de sportzaal betreden.

Vertaald naar ons lesaanbod betekent dit het volgende;

• De belangrijkste basisregels blijven van kracht, waaronder het dringende advies om voor en na het sporten 1,5 meter afstand van anderen te houden.
  • Bij het betreden van een binnenlocatie op een sportlocatie geldt dat een Corona Toegangsbewijs (CTB) verplicht is vanaf 18 jaar.
  • Sporten in de Brinkhof; Komende week (8 t/m 12 nov) vragen we u eenmalig om het tonen van uw CTB, waarna we dit vastleggen op een groepslijst en deze lijst inleveren bij de Brinkhof.
  • Vijversburg en Garve; Voor de senioren groepen in de Vijversburg en de Garve maken we gebruik van de bestaande “vaccinatielijsten”,  daar veel leden geen mobiele telefoon of computer hebben, waardoor geen QR code.
  • Gymzaal Hekakker; Voor de groep Peutergym waar 1 ouder per kind meedoet met de les, controleren we het CTB en leggen dit vast op de groepslijst.
  • Leden 18+ of ouders/ verzorgers die geen vaccinatie hebben gehad dienen voor deelname aan de binnenlessen een geldige negatieve testuitslag (ook via CTB) te kunnen aantonen.
  • Indien mogelijk vragen we ouders van onze jeugdleden de kinderen zoveel als mogelijk alleen de gymzaal te laten betreden.

We begrijpen dat deze maatregelen van iedereen extra inspanningen vragen, maar gaan er vanuit dat iedereen de regels serieus neemt, zodat we ons complete lesaanbod kunnen blijven aanbieden en iedereen kan blijven sporten en bewegen!

Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Mochten er vragen zijn over bovenstaande, neem gerust contact met ons op!

Namens het bestuur en trainers,

Met vriendelijke groet,

Janneke Holthuis